FR - NL - EN

Brussels Yoga Pilates

praktische informatie - FAQ

nuttige informatie - FAQ

Wat moet ik meenemen naar de yoga en Pilates lessen?

Om yoga of Pilates te doen moet u alleen maar comfortabele sportkleding meebrengen. Yoga en Pilates wordt gedaan zonder schoenen, je kan kousen meenemen als je wilt (bij voorkeur antislip)

Moet ik de sportleraar informeren over de staat van mijn gezondheid?

Als je problemen me je gezondheid heeft, raden wij je aan dit aan je leraar te zeggen. Hij kan je helpen bepaalde houdingen op een ander manier te doen. U kent uw lichaam het best dus nooit forceren.

Heb ik nodig om matjes te brengen?

 U kunt gratis gebruik maken van de yoga en pilates matjes. Om redenen van hygiëne vragen wij dat je de matjes reinigt aan het eind van de cursus met de sprays die beschikbaar zijn. Als je liever je eigen matje wil meebrengen is dit ook goed, maar wij kunnen  ze niet bij ons bijhouden. Het is geen slecht idee om een ​handdoek mee te nemen.

Hoe lang duurt een cursus?
 
Een les duurt 60 minuten, maar probeer 15-10 minutjes voor begin van de les er te zijn.

Moet ik altijd me online registreren?

Wij geven de voorkeur dat je zich registreert op onze site om het aantal deelnemers aan onze cursussen te beperken. Maar je kunt nog steeds spontaan komen.

En als ik een vertraging?

Probeer op tijd te zijn voor je lessen. Het voordeel voor je is dat je niet gestresst bent en je meer van de les kan genieten. Als je te laat bent, kan je de deuren gesloten vinden omdat er niet altijd iemand bij de receptie is. Dan aub bellen aan de deur. Soms kan een lesgever verdraging oplopen omdat de verkeer in Brussel altijd heel moelijk is. Aub dan geduldig zijn, de lesgever doet zijn best om er te zijn. Als de lesgever ziek valt doen wij alles om haar/hem te vervangen of jullie op tijd per telefoon of mail te verwittigen.