FR - NL - EN

Brussels Yoga Pilates

Welkom

Welkom bij Brussel Yoga Pilates - BYP (vzw) - jouw yoga en Pilates centrum 

 
schrijf je in voor een les of annuleer je les op je mobile

Nieuw bij BYP:

GYROTONICS - private lessons (60€) at BYP Gallery. Contact us by mail or by phone: Ana  0475477230


privé lessen met REFORMER (prijs: 60€), voor inschrijving mailto:

                                                                                   

 Yoga & Pilates Centre in Brussel
38, Wolvengracht (ingang via Zilverstraat)
1000 Brussel


Tel 1: 0489004530 (Tatiana)
Tel 2: 0473664399 (Elsbeth)

Mail: byp.brussels@gmail.comWie zijn wij?
BYP is een vereniging voor yogalessen, pilates, barre au sol en meditatie met twee ruime, lichte zalen in Brussel. Bewustzijn en begrip van je lichaam, tijd voor mediatatie,het herwinnen van ruimte en lucht in het dagelijks leven ... dat zijn de veranderingen in je leven die wij jouw aanbieden!

Dus rol je matje uit en aan de slag!  Al ons lesgevers zijn tweetalig, dus geen talenproblemen:))))

Kan ik yoga en pilates lessen volgen?
Iederen kan yoga en pilates lessen volgen. Maar als je beginner bent of opnieuw wilt instappen naar een lange periode van 'niets doen" dan raden wij je aan de "basic" of "relax" lessen te volgen

Inschrijven
Om de organisatie van onze studio te vergemakkelijken en u tijd te besparen, vragen wij je je eenmalig te registreren op onze website onder mijn profiel. Eenmaal geregistreerd is het belangrijk je gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. Het wachtwoord moet opminst 8 teken hebben en opminst een cijfer.
Je kan dan de cursus van jouw keuze te boeken onder planning

Inschrijven voor een les
Ga gewoon naar onze uurrooster en kiez de les die je wilt volgen. Klik op "sign up (groen)". Je kan je zonder betaling inschrijven, betaling gebeurd op plaats. Wij nemen ook bankcontact.

Inschrijven voor een workshop
Gaa naar Nieuws en evenementen, klik op "schrijf je in voor een workshop" en kiez de workshop naar die je wilt gaan. Onder de beschrijving van de workshop staat "sign up (groen)", klik er op en je bent er. Betaling van workshops direct aan de lesgever. 


Betalingen:
Alle betalingen zijn direct aan studio BYP te voldoen. Je kunt contant betalen of per bank kaart (vanaf € 25). Voor prijzen, zie ‘tarieven’.

Annulatie van een les:
Je KAN EEN LES TOT 2 UUR VOOR BEGIN OP ONS WEBSITE ANNULEREN als je niet kan komen. Als je te laat annuleert zou het systeem automatisch je les van je account debiteren.

Als je twijfels of vragen hebt of als je nieuwsgierig bent om ons te leren kennen, kom dan gewoon eens met je sportkleding langs. Yoga- en pilates-matjes en andere
accessoires zijn beschikbaar in de zalen. Yoga en pilates doe je zonder schoenen, maar als je wilt, kun je eventueel sokken met antislipzolen meebrengen.

Voor meer informatie raadpleg ook ons praktische informatie
 of kom gewoon bij ons voorbij!

Het team van BYP verwacht u met een glimlach!!!


Fotos